Lediga lokaler -
Ort:
Typ av lokal:
Area:
Hildedalsgatan 1, Göteborg
Stor butikslokal med verkstad
Typ
Butik
Area
Lokalarea ca 5 301 kvm
Adress
Hildedalsgatan 1
Ort
Göteborg
Beskrivning
Modern fastighet från 2007 med möjlighet att bedriva verkstad, butik eller däckhotell.

Fastigheten består av två byggnader. Den stora byggnaden är i två plan med egen uppfart till det övre planet. Här har bedrivits bilförsäljning och bilverkstad. Den mindre byggnaden används idag som däckhotell. Fastigheten erbjuder goda parkeringsmöjligheter och är helt inhägnad.
Omgivning
Fastigheten är belägen i Grimbo industriområde på Hisingen, i närheten av Hildedals bostadsområde. Hisingen är Sveriges fjärde största ö och fyller hälften av Göteborgs yta. Hisingen har mest, bostäder, storindustrier, bostäder, köpcentrum, grönområden, badplatser och båthamnar. Hisingen är strategiskt beläget för lager- och logistikföretag eftersom det alltid är nära till de stora lederna. Det är stort tryck från handelsföretag att etablera sig här, eftersom bland annat Bäckebol köpcenter med IKEA finns i närheten, Backaplan är ett annat stort köpcenter som finns på Hisingen.
Service
Ett flertal lunchrestauranger finns i närheten, Sankt Jörgens Golf samt Gårda Johan Centrum. Hornback ligger endast ett stenkast från fastigheten.
Kommunikationer
Goda kommunikationer, flera busshållplatser alldeles intill fastigheten.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Intresseanmälan
Förnamn:
Efternamn:
Företag:
Telefon:
Mobil:
E-post:
Meddelande: