Lediga lokaler -
Ort:
Typ av lokal:
Area:
Stationsgatan 37, Halmstad
Häftig lokal på Lokstallarna i Halmstad
Typ
Kontor
Area
Lokalarea ca 120 kvm
Adress
Stationsgatan 37
Ort
Halmstad
Beskrivning
Kontorslokal på 120 kvm. Möjligt att utveckla lokalen till butik.
Lokalen är belägen i området Lokstallarna, med närhet till Halmstad Resecentrum, och några minuters promenad från centrum.
I området finns kontor, restaurang och sällanköpshandel.
Service
I området för lokstallarna finns det nära till både pressbyrå som är beläget vid stationen, lunchrestauranger, järnvägsparken och mycket mera. Goda parkeringsmöjligheter precis utanför entréerna, dessa är dessutom gratis.
Kommunikationer
Lokstallarna har väldigt bra kommunikationslösningar med både bussterminal och centralstation på gångavstånd. Anslutningar till hela Halland och Småland. Gångavstånd till city.
Allmänt
Halmstad 2:28, i folkmun kallat Lokstallarna, är en av de största kommersiella fastigheterna i Halmstad. Byggnaderna är belägna centralt med nära tillgång till både centralstation ochcentrum. I fastigheten finns det verksamheter inom media, marknad, event och it. Fastigheten består av varsamt renoverade före detta lokstallar, med mycket rymd och takhöjd. Många gamla industriella detaljer som till exempel traverser och järnvägsspår finns bevarade och bidrar till intressanta och unika lokaler.
Tillträde
Omgående
Intresseanmälan
Förnamn:
Efternamn:
Företag:
Telefon:
Mobil:
E-post:
Meddelande: