Lediga lokaler -
Ort:
Typ av lokal:
Area:
Korsgatan 2, Norrköping
Attraktivt kontorshotell i Pronova
Typ
Kontorshotell
Area
Lokalarea ca 10 - 12 kvm
Adress
Korsgatan 2
Ort
Norrköping
Beskrivning
Välkommen till detta mycket populära och centralt belägna kontorshotell i Norrköpings Science Park. Kontorshotellet är håller hög klass med egen entré i markplan med härlig atmosfär och modern design. Fastigheten är beläget i en av de vackra fastigheterna i Pronova i närheten till bigrafen Cnema, Campus Norrköping och Visualiseringscenter C. Kontakta oss för mer information.
Omgivning
Centralt läge i Norrköping Science Park, en stadsdel med kulturhistoriska byggnader strax intill Motala Ström med sina härliga grönområden. Industrilandskapet runt Strömmen är unikt i Europa, området domineras av dess forsande vatten och av ståtliga fabriksbyggnader.
Service
I området finns hotell, konferensanläggning, restaurang, Campus Norrköping, ett World Class Gym samt Visualiseringscentret. Endast 5 min gångavstånd till Norrköpings city.
Kommunikationer
Närhet till spårvagn och busshållplats. 10-15 min gångavstånd till resecentrum.
Allmänt
Företagspark ( Norrköping Science Park ) med huvudéntre mot S:t Persgatan och egen reception. Fastigheten består av sex ihopbyggda huskroppar om vardera upp till sex våningsplan. Fastigheterna håller en hög standard och har en charmig karaktär. I fastigheten finns såväl konferens, restaurang samt gym.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Intresseanmälan
Förnamn:
Efternamn:
Företag:
Telefon:
Mobil:
E-post:
Meddelande: